Viklunds Bygg & Måleri erbjuder dig bra service till ett lågt pris

Vi på Viklunds Bygg & Måleri erbjuder dig bästa tänkbara service, detta till några av branschens lägsta priser. Vill du kunna få bästa möjliga hjälp utan att behöva gräva alltför djupt i plånboken? Då är vi ett utmärkt alternativ för dig. Enligt oss ska hög kvalitet nämligen inte behöva innebära höga priser, och låga priser inte låg kvalitet. Hos oss finner du därför det bästa av två världar. Ta kontakt med oss redan idag du med så ska vi ge dig den hjälp du behöver så fort vi kan.

Vi erbjuder mer än bara målning

Precis som namnet antyder ägnar sig vi på Viklunds Bygg & Måleri oss inte bara åt målning, utan även åt bygg. Vid sidan av målning kan vi därför också hjälpa dig med allt från golvläggning och fönsterbyten till takläggning och andra renoveringar. Med vår hjälp kan du ge ditt hem ett rejält ansiktslyft.

Vi tar miljön på största allvar

Att ge våra kunder bästa möjliga service är förstås en av de viktigaste sakerna för oss på Viklunds Bygg & Måleri. Det är dock inte det enda som spelar roll för oss. Vi är nämligen ett miljövänligt företag som bara använder miljövänliga produkter och alltid försöker hålla våra utsläpp på så låga nivåer som möjligt.